Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. február 27., vasárnap

Én is megjöttem ...


Tudom, hogy sokat késtem, Kati talán már azt hitte nem jelentkezem. Bocsánat!
Tehát már jó rég elkezdtem a kendőt, haladtam is vele, amikor észrevettem, hogy csusztam a mintával, elnéztem. Nem volt más választás, bontottam ... és itt volt a jaj, mert belevágtam az anyagba!!!! Lányok, hát nem tudom elmondani mit éreztem!
Stoppolni nem akartam, ugyhogy ujra kezdtem és azóta is csinálom.
Hááááát, soká fogok elkészülni vele, mert mostanában már a gyöngyeim néznek rám nagyon bántóan és haragosan. Nem nagyon fogtam kézbe őket azóta, amióta ezt elkezdtem.
De annyira nem hagy nyugodni a minta, ugy szeretném már ha még többet látnék belőle.Jó pár éve nem x-szemeztem, most tértem rá vissza, biztos lesz bőven nyár mire elkészülök vele.

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek a színeid. El tudom képzelni, milyen érzés lehetett belevágni az anyagba. :-(
  De jól nekilendültél, mert én pld. bele se vágtam, mégis kb. egyformán állunk. De nem verseny, úgyhogy közbe még a gyöngyeidet is tudod foglalkoztatni. :-) További jó munkát!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lesz, csak ámulok a szépségeid láttán!

  VálaszTörlés
 3. Szuper színeid vannak! Sejtem mit éreztél mikor belevágtál az anyagba. Nagyon jól haladsz! Én még nagyon messze járok.

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörűek a színek! Nagyon szép lesz!

  VálaszTörlés
 5. Reméltem, hogy jössz mutatni egyszer! Nagyon szép lesz! A szimmetriát skubizd vannak hibák a mintalapon! Jó hímezgetést és tegyél fel sűrűn képeket!

  VálaszTörlés
 6. Csodaszép lesz kár lenne sokáig váratni,hogy elkészüljön:))))))))
  Jó munkát!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lesz, ügyes vagy!! :)

  VálaszTörlés