Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. március 16., szerda

Külföld!

Elég nagy érdeklődés mutatkozik külföldi körökben is a mintakendő hímzésére! Valószínűleg ez azt jelenti, hogy fordítani is kell majd néha, mert a hölgyek nem beszélnek magyarul! De a minta és a képek minden nyelven érthetőek! :D Így úgy gondolom, hogy azt a formát választom erre megoldás képen, hogy saját commenteket írok majd a bejegyzéseikhez és moderálom majd azokat! :D Remélem a lelkesedés eredményeket is fog majd szülni és szeretettel köszöntöm őket!

8 megjegyzés:

  1. Én már csodálkoztam, hogy nem jelentkeztek külföldről! Szerintem megzavarta őket, hogy a blog magyarul van. Talán a cimében is jelezni kellene, hogy irhatnak más nyelven is (nem tudom melyik nyelvet beszéled, de azt!) Olyan szép ez a kendő, biztos sokan rácuppannak! Reméljük, ki is varrják!

    VálaszTörlés
  2. Jujj de jó!! :) Angolban szívesen segítek, de kezdetlegesen már tudok németül és olaszul is :) Melyik országból lennének jelentkezők? :)

    VálaszTörlés
  3. Angolul írtak! Egyébként mind egy fórumon vannak! Az 123stcich-en! katica fórumozik velük és Ő általa jutottam el hozzám, de sok helyen beszélnek a kendőről! Azt gondolom az lenne a legjobb, ha angolul is lehetne írni a blogba! Nem fordítani szeretném a bejegyzéseiket csak kommentezni! De még képlékeny a dolog! :D
    Az egyik csajszi az Usa-ban él a másik Malayziában, a többieket nem tudom! De remélem írna bemutatkozót, ha nem majd megkérem őket!

    VálaszTörlés
  4. En meg Kanadaban :O) Ahogy mondtam barmiben segitek! En is lassan elkezdem ezt a csodas mintakendot, de sajnos meg van egy ket surgos himzes amit elobb be kell fejeznem.

    VálaszTörlés
  5. Még egy hölgy elmondta hol él! Ohio! Hali Ohio! :D

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Hu az klassz dolog, örülök neki !
    Azt ajànlom neked,hogy irjàl 2-3 nyelven egy pàr soros szöveget a blogot elejére... Ha netàn kellene franciàul irni valamit, irjàl leforditom neked szivesen ! :-)

    VálaszTörlés