Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. április 19., kedd

LilaságokJelenleg itt tartok, most egy kicsit félre kell tennem, mert jön a húsvét és babázni, meg gyöngyözni is kell!

Lányok! Mivel vannak már, akik készen vannak evvel a gyönyörű kendővel lenne egy javaslatom: 2010. év elején Bardócz Évi indított egy blogot,(http://magyarmotivum.blogspot.com) ahová a magyar népi motívumokból ihletett, kész szépségeket várja. Itt nincs semmiféle díjazás és határidő, egyszerűen csak megmutatjuk a világnak és magunknak, hogy milyen hatalmas kinccsel rendelkezünk és ezeket milyen sokféle formában tudjuk felhasználni. Nagyon szép dolgok születtek, a tűzzománctól a drótékszerig és hímzésig, varrásig egyaránt.
Katának ez a népi mintakendője olyan csodálatosan szép (hisz azért kezdtük el valamennyien), megérdemli, hogy minél többen tudjanak róla (na persze arról is, hogy mi milyen ügyesek és kitartóak vagyunk - rötyögős smile!!!!).Ha elkészültünk a "művel" nincs kedvetek feltenni ide, hogy minél többen csodálhassák meg?

3 megjegyzés:

  1. Lányok. én nem hímzem Veletek ezt a gyönyörű mintakendőt, de mindig gyönyörködöm benne. mindnyájatokéban. Annyira szépek, csak gratulálni tudok a szép mintához és a gyönyörű színekhez. Kitartásotokhoz minden jót kívánok.

    VálaszTörlés
  2. Szépen haladsz vele.
    Érdekes ezzel a divatos szinnel is:)))
    Ügyes vagy.

    VálaszTörlés