Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. január 14., péntek

Első lépések!

Addig válogattam az anyagok között, amíg el nem döntöttem, hogy 25ct-s Ice Blue Zweigart anyagot használom! Levágtam, körbe férceltem 10-essével és körbe varrtam, hogy nem foszoljon az anyag és már neki is estem a varrásnak. Végül egy kockánkénti xek mellett döntöttem. Igaz, így nagyon apró lesz, de gondoltam "majd csak megbirkózok vele valahogy". Kiválasztottam egy közép kéket és neki is estem az első blokknak. 2 szállal varrom, először aggódtam sok lesz, de azt gondolom jól néz ki! Vakuval lámpafényben nem igaziak a képek, de nem bírtam tovább várni, meg kellett mutatnom nektek! Na milyen?

7 megjegyzés:

 1. Ez igen! Szuper gyorsaság! Nagggyon jól néz ki, szép!

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon finom munka lesz!!! Az anyagod is kékes? Tyűűűűű!!!!
  Én minél cifrábbat szeretnék, most olyan kedvem van. Már nagyon utálom ezt az állandó sötétséget, vidámságra , napsütésre vágyom!!

  Ha minden igaz, én is belefogok ma, bár épp interaktív táblára kellene gyártanom óravázlatokat...

  VálaszTörlés
 3. A rengeteg multicolor fonalam közül minden családtag kiválasztja a kedvencét, a többi az én kedvemre való lesz!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik az elso blokkod, csak igy tovabb... kivancsi leszek a többire is. :-)

  VálaszTörlés
 5. Szabiági! Alig várom, hogy láthassam a munkádat! Az óravázlathoz is majd csak lesz hangulatot, de addig is tű a kézbe! A munkát nem munka időben kéne csinálni? Anyukám is letanít heti 40 órát az általánosban, 10-et 20-at az estiben, meg még egy kislányt is korrepetál itthon és a közötte lévő időben is az íróasztalnál ül! A "tanaraknak" miért nem adnak adminisztrációs időt? Ha adnak biztos nem eleget! Én két vonat közt, ha tehetem hímzek, neked meg órán kéne két feletetés közt? vicces lenne! :D

  VálaszTörlés
 6. Köszi Judit! már mutatom is! :D

  VálaszTörlés
 7. Nem hiszem, hogy megdicsérnének, ha tűvel a kezemben feleltetnék...hihi..kapunk 1 adminisztrációs órát- elkezdtem bordó-piros átmenetessel,nekem nagyon tetszik!!!! Holnap mutatom.

  VálaszTörlés