Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. január 28., péntek

Hajneee mintakendője


Elkészültem az első blokkal. :) Lassan haladok, mert borzasztóan apró és ez az egyetlen olyan részlet a kendőn, ami tűzőöltésekkel kombinált. No meg soha nem hímeztem hímzővászonra 1 szállal és szálanként, főleg nem ilyen sűrű anyagra :D Kellett nekem... :D

9 megjegyzés:

 1. Nagyon jól néz ki! Nagyon várom a folytatást!

  VálaszTörlés
 2. Kata! Ennél a részél is találtam egy-két hibát a mintában. Én a magam kedve szerint 'javítottam ki', mert későn vettem észre, de úgy láttam, hogy senki más nem kezdte ebben a sarokban, úgyhogy ha gondolod, akkor nézd át és véglegesítsd! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lesz... bátor vagy hogy 13 szállal készited, én 10-el csinálom és igy is aprólékos.
  Csak 1 szinnel készited ezt a mintát ?
  További jó himzést neked is. :-)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! :) 2 színnel fogom varrni, mert láttam, hogy van olyan minta, ahol 2 féle jelzés is van. DMC 3346 és 3347 :) Ezt most a 3346-ossal varrtam :)

  VálaszTörlés
 5. Jó magasra tetted a mércét magadnak,de megéri,mert szépséges lesz.

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Sample, ez így van :D Lehet, hogy félúton meg fogom bánni, hogy így döntöttem, de egyelőre még lelkes vagyok :D Szerencsére mindig van más hímeznivalóm is, és ha egy kicsit besokallok ettől, akkor egy picit félreteszem, hogy erőt gyűjtsek. :)

  VálaszTörlés
 7. Hajnee, igazi éke lesz a szobádnak!!!

  VálaszTörlés
 8. Köszi Ági! :) Aranyos vagy :)

  VálaszTörlés