Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. január 27., csütörtök

Kétség

Hát lányok, bevallom őszintén, hogy a kezdetektől fogva kétségem volt, hogy a madarak hogyan fognak ezzel a fonallal kinézni. Nem hagyott nyugodni a dolog, megcsináltam egy madárkát. Igazság szerint ahogy egyre többször nézem, nekem tetszik, de még mindig kétségeim vannak. Talán egy színnel kellene a madarakat csinálni? Vélemény?

3 megjegyzés:

 1. Akkor nézzük sokat! :D Viccet félre téve! Hát nem tudom! Kérdezd meg a kis barátnőd neki hogy tetszene! Az öv lesz, nem?

  VálaszTörlés
 2. Szerintem annyira szépek a fonalban lévő szinek, hogy kár lenne "csak" 1 szinnel himezni a madarakat. De jó ötlet, kérdezd meg a kislányt, hiszen az övé lesz az alkotás...

  VálaszTörlés
 3. Várd ki a végét.
  Ráérsz a végén is kibontani,addig adj neki esélyt,hogy bele szeress:))))

  VálaszTörlés