Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. február 14., hétfő

Belekezdtem
Ilona vagyok, s végre én is belekezdtem a varrásba. Sokáig gondolkodtam azon, hogy milyen színekkel varrjak, míg végül kitaláltam. Már csak az kellett, hogy megérkezzenek Katától a fonalak, s akkora lendülettel kezdtem bele, hogy azonnal el is rontottam az egyik mintát. :-))
De most olyan jó varrni és haladni vele, hogy úgy gondoltam, majd egyszer később kibontom és kijavítom. Nagyon szép minden motívum, nagyon örülök, hogy belekezdtem. Igyekeznem kell, mert alaposan le vagyok maradva tőletek.

10 megjegyzés:

 1. Fantasztikusan harmonizálnak a színeid! Nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Jó munkát hozzá.
  Kicsi hiba kell bele mert attól lesz igazán egyedi:))))))
  Nem vagy lemaradva,mert ez nem verseny.Mindenki a maga ütemében, a maga álmai szerint varrja.
  Szépséges színeket és anyagot választottál.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép színeket szedtél össze.Én a színeken még gondolkodom. Először én is barnásban törtem a fejem, de mindenképp fekete anyagra szeretném, így a barna nem épp jó szín. Akkor még én hogy levagyok maradva! :)

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szuperek a barnák is! Nem mondanám, hogy le vagy maradva! Ha ilyen tempóban haladsz engem is simán be előzöl. Mostanában alig haladtam! De nem bánom! Majd, ha lesz időm bele húzok! :D

  VálaszTörlés
 6. Másodszor is sikerült helyes írási hibát hagynom! Inkább aludni kéne! Megyek is!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a bíztatást. :-) Mint a legtöbb fotó,(főleg amiket én készítek :-)) nem a legtökéletesebb, úgyhogy valójában nem igazán barnásak a színek. Barna nincs is köztük. Sötétít a fotó. Persze, nem verseny, de amikor látom, hogy vannak, akik már a vége felé járnak, elkap a "harci láz".:D

  VálaszTörlés
 8. Ennek örülök,mert akkor hamarabb használhatod Te is ezt a szépséget.
  Tényleg,mi is lesz,ha nagy lesz?

  VálaszTörlés
 9. Terítő lesz azt hiszem. Majd kitalálok valami szép szegést neki. S a te gyönyörűséged?

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok, nagyon szépek és harmonikusak a szineid ! Igaza van Katának, mindenki a maga iramában halad, a lényeg hogy kihimezzük ezt a szép SAL-t egy nap...

  VálaszTörlés