Köszöntelek! Welcome!

Üdvözöllek!

Ezt a blogot együtt írjuk, azokkal akik az általam tervezett mintakendőt hímzik! A kendőről egy virtuális képet látsz oldalt! A motívum a mérvadó! A színeket mindenki magának válassza ki, így mindenki a saját stílusára formálhatja! Ha szeretnél részt venni te is a SAL-ban, hímeznéd a mintámat, akkor jelentkezz nálam! A minta ingyenes! A minta mérete majdnem 300x300 öltésből áll! Így lyukmérettől függően akár 60x60 cm-es terítő méretű is lehet! Az is rajtad áll, hogy mit teszel majd a kész hímzéssel! Kép, falvédő, terítő lesz e belőle! Az a lényeg, hogy amilyen sűrűn csak tudod oszd meg a többiekkel a haladás menetét! A blogolással kapcsolatban, ha kell segítek! Kezdésekor kérlek írd be a saját neved a címkékhez, és alkalmazd minden bejegyzésednél. A hímzést mindenki akkor kezdi amikor akarja! Akkor jelentkezz, ha kész vagy elkezdeni! Jó hímezgetést! Kata (Bakternő)

Welcome!

This is an open blog and an open SAL for the pattern shown on the side. The pattern is free and I designed it using various Hungarian folk motifs. The design size is approximately 300x300 stitches and you can choose your own colours. If you would like to join, please email me or leave a comment. When posting, I would like to ask that the blog posts be in English, Fernch and Hungarian only. Also please use your name as tag when you are posting your progress pictures. Thank you and happy stitching! Kata (Bakternő)

Bienvenue !

Ce blog est dédié aux brodeuses qui brodent le SAL créé par moi-même avec des motifs hongrois. Vous pouvez voir une image du SAL en haut du blog. La taille du SAL est grande, 300 x 300 points et vous choisissez la toile et la couleur de votre choix. Si vous voulez participer, merci de m’écrire ou me laisser un message ! Quand vous postez un message sur ce blog, utilisez votre nom comme tag. Vous avez la possibilité de nous envoyer une ou plusieurs images de votre ouvrage. Si vous êtes prêtes, vous pouvez commencer ce SAL. Merci et à bientôt ! Bonnes petites croix… Kata (Bakternő)

2011. február 14., hétfő

Dráma:(((


Dráma a köbön.....
Elfogyott az előirányzott fonal menyiség!
Eddig 12 motringot varrtam el.
Még kb 1 méter kell és elérem a 14 motringot, aminek a fele piros, a fele pedig kék fonal.
Örülök,hogy sikerült ezt az arányt megtartanom.
Nem számítottam többre,így most pár napig pihenőre itélt a minta...
A rendelést leadtam már csak a postán múlik mennyi is lesz az a pár nap:))))))Addig is pihenés képpen, megint bele fogok a másik SAL mintába, amit eddig pihentettem.
Én ezt kékkel varrom egyszínűre.A kék mániám:))))

http://sample2010.blogspot.com/

4 megjegyzés:

 1. Ez valami csoda lesz!!!! Gyönyörű!!!


  Engem "megbízott" a kisebbik lányom 28 ballagási tarisznyára betű hímzésével, szóval a kendőmet kicsit félretettem.

  VálaszTörlés
 2. Biztos csoda szép lesz mind.Jó munkát hozzá.Remélem majd meg mutatod őket amikor elkészülsz velük.
  Én anno masnikat hímeztem a csokorba:)))))

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szuper! A kényszer pihenő miatt sem fogunk tudni utol érni! Esélyünk sincs! Nagyon jól néz ki így színesen! Jó látni!

  VálaszTörlés
 4. Azt hiszem nem is ez a fontos,hanem a szépsége és,hogy lássátok milyen is így kivarrva.Nekem meg ,hogy minnél elöbb az öreg ház ablakát díszítse:)))))))
  Na és ez Nélküled nem igazán történhetne meg.

  VálaszTörlés